top of page

Poznati nagrađeni na konkursu koji je organizovala Gradska biblioteka “Atanasije Stojković”



Gradska biblioteka “Atanasije Stojković” u Rumi, dugi niz godina obeležava Međunarodni dan deteta organizujući literarni konkurs koji se bavi pravima dece.

Na ovogodišnji konkurs odazvao se veliki broj učesnika, a žiri Gradske biblioteke u sastavu: Mirjana Belošević, Marina Kranjčević i Damir Vasiljević Toskić doneo je odluku da su nagrađeni sledeći učesnici:


1. mesto: Elena Majstorović, OŠ "Nikola Tesla", Beograd

2. mesto: Filip Mitković, OŠ "Vasa Čarapić", Beli Potok

3. mesto: Marko Topolić, OŠ "Zmaj Jova Jovanović", Ruma i nagrada za najkreativniji rad: Lana Veljković, OŠ "Vasa Čarapić", Beli Potok.



Ovom prilikom organizatori izražavaju veliko zadovoljstvo odzivom na konkurs, i saopštavaju:

Vaši kreativni, zreli, nadahnuti radovi su nas zaista prijatno inenadili i uživali smo čitajući ih. Navodili su nas na razmišljanja. Divili smo se na vašoj razboritosti da negujete svoja prava čime podstičete sve nas odrasle da o njima više razmišljamo. Zahvaljujemo se svim učesnicima i šaljemo pozdrave Belom Potoku, Beogradu, Mokrinu... Takođe vas obaveštavamo da, s obzirom na okolnosti izazvane epidemijom, nismo u prilici da organizujemo ranije planirano druženje povodom dodele nagrada, ali ćemo vas svakako naknadno obavestiti o preuzimanju vaših diploma, zahvalnica i nagrada. Pratite nas i ostajte zdravo!





34 views
bottom of page