Maštopletov blog predstavlja: Edukativno-zabavni portal Rasturam.com

Rasturam.com je hrvatski edukativno – zabavni portal koji je svojim dizajnom, programskim rešenjima i obezbeđivanjem različitih sadržaja namenjen prvenstveno deci i mladima sa teškoćama u razvoju, ali i svim ostalima koji su željni zabave i učenja kroz jednostavan i zanimljiv način.

Portal je napravljen u sklopu SMART projekta - Učestvovanje uz motivaciju u aktivnostima dnevnog života kroz radnu terapiju Udruženje „Sjena”. Sjena je udruženje koja okuplja porodice dece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.

Na razvoju projekta uz stručnu podršku radnih terapeuta aRTis INCLUDUm rade: Sabina Lončar - Predsednica udruženja „Sjena”, veb- dizajnerka sa završenom edukacijom za programera internet aplikacija, majka mlade devojke s invaliditetom, Sara Kralj - veb-dizajnerka sa završenom edukacijom za programera internet aplikacija, Kristina Miković -učiteljica engleskog jezika, majka dečaka s teškoćama u razvoju, Selina Nuković - korisnica COO Dubrava, mlada devojka s invaliditetom.

Portal koristi pesme Dečjeg zbora „Kikići”.

Izvor i foto :Rasturam.com

27 views